AANMELDEN VOOR

Je wachtwoord vergeten?

Vul uw e-mailadres in, dan ontvangt u een link om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

loader image

AANMELDEN VOOR

We hebben u een e-mail gestuurd

Klik op de link en volg de instructies om uw wachtwoord opnieuw in te stellen. Als u geen e-mail ontvangen heeft, controleer ook uw spam.

AANMELDEN VOOR

We hebben je een bevestigingsmail gestuurd.

AANMELDEN VOOR

Verzend de bevestigingsemail opnieuw

Voer uw e mailadres in om een link voor uw wachtwoord bevestiging te ontvangen.

loader image

Over het WALTHAM® instituutvoor kattenvoeding

Met meer dan 50 jaar ervaring in baanbrekend onderzoek, is WALTHAM® Centre for Pet Nutrition een toonaangevende autoriteit op het gebied van onderzoek naar voeding en gezondheid van gezelsschapsdieren.

Gelegen in Leicestershire, Engeland, produceert het beroemde state-of-the-art wetenschappelijke instituut voor Mars Incorporated kennis die het mogelijk maakt om innovatieve producten te ontwikkelen die op een praktische manier aansluiten bij de behoeften van de huisdieren. Sinds de publicatie van hun eerste originele onderzoek in 1963, heeft WALTHAM® heel veel belangrijke doorbraken op het gebied van huisdiervoeding en interactie tussen mens en dier gedaan, wat geresulteerd heeft in meer dan 1700 publicaties waarvan meer dan 600 in wetenschappelijke bladen. Vandaag de dag werkt WALTHAM® nog steeds samen met 's werelds belangrijkste wetenschappelijke instituten, gedreven door de visie van Mars Petcare om een betere wereld voor huisdieren te creëren en de wetenschap en expertise te verschaffen die de voornaamste merken van Mars ondersteunt, zoals PERFECT FIT®, PEDIGREE®, WHISKAS®, ROYAL CANIN®, Banfield Pet Hospital, IAMS®, CESAR®, NUTRO®, SHEBA®, DREAMIES® en EUKANUBA®.

Lees meer over WALTHAM®