AANMELDEN VOOR

Je wachtwoord vergeten?

Vul uw e-mailadres in, dan ontvangt u een link om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

loader image

AANMELDEN VOOR

We hebben u een e-mail gestuurd

Klik op de link en volg de instructies om uw wachtwoord opnieuw in te stellen. Als u geen e-mail ontvangen heeft, controleer ook uw spam.

AANMELDEN VOOR

We hebben je een bevestigingsmail gestuurd.

AANMELDEN VOOR

Verzend de bevestigingsemail opnieuw

Voer uw e mailadres in om een link voor uw wachtwoord bevestiging te ontvangen.

loader image

PERFECT FIT™KATTENVOEDING

Ongeacht de leeftijd, levensstijl of ras van uw kat, wij geloven dat elke kat een gelukkig en gezond leven verdient. Daarom biedt Perfect Fit™ een deskundig samengesteld assortiment aan van voedzaam nat- en droogvoer om ervoor te zorgen dat ze zich geweldig voelen.
Omdat we er altijd naar streven om uw kat de best mogelijke voeding te geven, hebben we ons assortiment uitgebreid met Perfect Fit ™ NATURAL VITALITY. Liefdevol bereid met natuurlijke ingrediënten en hoogwaardige dierlijke eiwitten om de vitaliteit van uw kat te ondersteunen.

KIES EEN KAT PRODUCT

  FILTERS
  RANGE
  TYPE VOEDING
  LEVENSFASE

  cat food
  Product Alt

  Wet Food

  1x85g

  Template pic
  • Template pic

   x3

  best product

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco.

  LAAD MEER

  Perfect Fit Logo

  Perfect Fit Adult 1 + Chats

  Total 5 Formule

  Hoogwaardige voeding

  PERFECT FIT™ is hoogwaardige voeding die is ontwikkeld samen met vooraanstaande dierenartsen en voedingsdeskundigen van het WALTHAM® Centre for Pet Nutrition om de jeugdigheid van uw kat te voeden, een leven lang. De ‘Total 5’ formule pakt de 5 meest voorkomende gezondheidsbehoeften van katten aan, ongeacht hun leeftijd of levensstijl.