Cat total 5 healthy banner
Alt Image

Optimale Gewichtsbeheersing & Lichaamsconditie  Met aangepaste eiwithoeveelheid en energieniveaus ter ondersteuning van een optimale gewichtsbeheersing en lichaamsconditie.

Gezondheid van de Urinewegen  Samengesteld met uitgebalanceerde mineralen ter ondersteuning van de gezondheid van de lagere urinewegen.

Gezonde Spijsvertering. Gemaakt met hoogwaardige eiwitten en gist, een natuurlijke bron van prebiotica, ter ondersteuning van een gezonde spijsvertering.

Ondersteuning van de Natuurlijke Afweer  Aangevuld met taurine, vitamine E en vitamine C, waarvan bekend is dat ze de natuurlijke afweer helpen ondersteunen.

Gezonde Huid & Vacht. Bevat zink ter ondersteuning van een gezonde huid en vacht.

Dog total 5 healthy banner

Optimale Gewichtsbeheersing & Lichaamsconditie  Onze recepten zijn samengesteld om hen alle benodigde voedingsstoffen en energie te bieden, terwijl ze tegelijkertijd optimaal gewichtsbeheer en een goede lichaamsconditie bevorderen.

Alt Image

Goede Mondhygiëne. Bevat een actief ingrediënt waarvan bewezen is dat het de opbouw van tandsteen vermindert, voor schone tanden en gezond tandvlees.

Gezonde Spijsvertering. Samengesteld met hoogwaardige eiwitten ter ondersteuning van een gezonde spijsvertering.

Ondersteuning van de Natuurlijke Afweer. Aangevuld met vitamine E, waarvan bekend is dat het bijdraagt aan een sterke natuurlijke afweer.

Gezonde Huid & Vacht  Onze recepten bevatten biotine en zink ter ondersteuning van een gezonde huid en vacht.

Prebiotica voor een gezonde darmflora

De darmgezondheid van uw huisdier ondersteunt hun algehele gezondheid. Daarom zijn alle PERFECT FIT™-recepten speciaal samengesteld met prebiotica die uw huisdier helpen een gebalanceerd darmmicrobioom te behouden.

Wat zijn prebiotica?

Kort gezegd zijn prebiotica onverteerbare koolhydraten die de "goede" bacteriën in de darmen van je huisdier voeden, zodat deze kunnen reproduceren en de groei van "slechte" bacteriën kunnen stoppen. Prebiotica zijn te vinden in veel fruit, groenten en volkoren.

Onze PERFECT FIT™-recepten zijn gemaakt met:

ingredient

Kat Droog 

BROUWERSGIST

Een natuurlijke bron van prebiotica

ingredient

Kat Nat

MOS (Mannan-oligosacchariden)

Afgeleid van de celwand van gist.

ingredient 3

Hond Droog

CHICOREIPULP

Een rijke bron van inuline uit de wortel van een cichoreiplant.

Wat is een darmmicrobioom?

Het darmmicrobioom van je huisdier is het ecosysteem van micro-organismen die in de darmen leven, inclusief "goede" en "slechte" bacteriën, schimmels, virussen en andere kleine organismen. Dit speelt een zeer belangrijke rol in veel van hun lichaamsfuncties, van spijsvertering tot immuunsysteem. Prebiotica kunnen helpen het microbioom in balans te houden door de "goede" bacteriën te ondersteunen.

Pictogram van Evenwichtige Weegschaal

Een gebalanceerd microbioom (waar "goede" en "slechte" bacteriën elkaar in evenwicht houden) doet allerlei geweldige dingen voor de gezondheid van je huisdier.

  • Gezonde spijsvertering en stoelgang
  • Goede opname van energie, vitaminen en mineralen uit voeding
  • Sterk immuunsysteem
  • Gezonde huid en vacht
Pictogram van Onevenwichtige Weegschaal

Het dieet van je huisdier, stress en het gebruik van medicatie kunnen een ongebalanceerd microbioom veroorzaken (wanneer "slechte" bacteriën de "goede" bacteriën overheersen), waardoor de kans op gezondheidsproblemen toeneemt.

  • Diarree en obstipatie
  • Slechte opname van voedingsstoffen
  • Gasvorming, een opgeblazen gevoel en krampen
  • Jeukende huid
  • Verzwakt immuunsysteem