INLOGGENlogo-cat

Wachtwoord vergeten?

Vul uw e-mailadres in, dan ontvangt u een link om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

loader

INLOGGEN logo-cat

We hebben u een e-mail gestuurd

Klik op de link en volg de instructies om uw wachtwoord opnieuw in te stellen. Als u geen e-mail ontvangen heeft, controleer ook uw spam.

INLOGGEN logo-cat

We hebben je een bevestigingsmail gestuurd.

INLOGGENlogo-cat

Stuur me opnieuw mijn bevestigings email

Voer uw e mailadres in om een link voor uw wachtwoord bevestiging te ontvangen.

loader

HOUD ZE SCHERP EN FIT

Omdat we het meeste halen uit de relatie met ons huisdier wanneer ze gelukkig, gezond en levendig is, streven wij ernaar om hen te helpen om vitaal te blijven in iedere levensfase. Met onze complete kijk op de gezondheid van dieren letten we op: geavanceerde voeding, de juiste hoeveelheid beweging en mentale uitdaging. Het is onze gezondheidsfilosofie - Feed.Move.Play.™

FEED.

cat-feed

MOVE.

cat-move

PLAY.

cat-play
cat-feed

FEED.

Ernährung massgeschneidert für die bedürfnisse ihres Haustiers

Voeding die aansluit bij de behoeften van uw huisdier.

PERFECT FIT™ is hoogwaardige voeding die is ontwikkeld in samenwerking met vooraanstaande dierenartsen en voedingsdeskundigen van het WALTHAM® Centre for Pet Nutrition om de jeugdigheid van uw kat te voeden, een leven lang. De ‘Total 5’ formule pakt de 5 meest voorkomende gezondheidsbehoeften van katten aan, ongeacht hun leeftijd of levensstijl.

Hoogwaardige voeding

Bij het WALTHAM® Centre for Pet Nutrition hebben onze deskundigen de unieke PERFECT FIT™ TOTAL 5 FORMULE ontwikkeld. De TOTAL 5 formule pakt de 5 meest voorkomende gezondheidsbehoeften van katten aan: gezond natuurlijk afweersysteem, gezonde spijsvertering, gezonde urinewegen, gezonde huid & vacht en optimale gewichtsbeheersing en lichaamsconditie.

cat-move

MoVE.

Houd haar lichaam gezond en vitaal door middel van voldoende beweging.

Om in vorm te blijven is een actieve levensstijl nodig. Het helpt uw kat om een gezond gewicht en hart te behouden, maar het houdt ook haar spieren en gewrichten soepel. Zo blijft ze levendig en behendig, zelfs wanneer ze ouder wordt. In samenwerking met onze gedragsdeskundigen bieden we u adviezen en tips voor de juiste fysieke activiteit van uw kat.

cat-play

PLAY.

Games for cats to play by Perfect Fit

Houd haar mentaal en fysiek gelukkig door te spelen.

Spelen bevordert de band tussen u en uw kat; daarnaast stimuleert het haar mentale onwikkeling. Met spelen helpt u uw kat vitaal en gelukkig te blijven gedurende haar hele leven. Daarom hechten wij veel waarde aan de juiste tools en informatie die u helpen om haar geest actief te houden.