AANMELDEN VOOR

Je wachtwoord vergeten?

Vul uw e-mailadres in, dan ontvangt u een link om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

loader image

AANMELDEN VOOR

We hebben u een e-mail gestuurd

Klik op de link en volg de instructies om uw wachtwoord opnieuw in te stellen. Als u geen e-mail ontvangen heeft, controleer ook uw spam.

AANMELDEN VOOR

We hebben je een bevestigingsmail gestuurd.

AANMELDEN VOOR

Verzend de bevestigingsemail opnieuw

Voer uw e mailadres in om een link voor uw wachtwoord bevestiging te ontvangen.

loader image

HOUD ZE SCHERP EN FIT

Omdat we het meeste halen uit de relatie met ons huisdier wanneer ze gelukkig, gezond en levendig zijn, streven wij ernaar om hen te helpen om vitaal te blijven in iedere levensfase. Met onze complete kijk op de gezondheid van dieren letten we op: geavanceerde voeding, de juiste hoeveelheid beweging en mentale uitdaging. Het is onze gezondheidsfilosofie - Feed.Move.Play.™

FEED.

cat dog feed

MOVE.

cat dog move

PLAY.

cat dog-play
cat dog feed

FEED.

Ernährung massgeschneidert für die bedürfnisse ihres Haustiers

Voeding die aansluit bij de behoeften van uw huisdier.

PERFECT FIT™ is hoogwaardige voeding die is ontwikkeld in samenwerking met vooraanstaande dierenartsen en voedingsdeskundigen van WALTHAM® Centre for Pet Nutrition om de jeugdigheid van uw kat of hond te voeden, een leven lang. De ‘Total 5’ formule pakt de 5 meest voorkomende gezondheidsbehoeften van huisdieren aan, ongeacht hun leeftijd of levensstijl.

Hoogwaardige voeding

Bij het WALTHAM® Centre for Pet Nutrition hebben onze deskundigen de unieke PERFECT FIT™ TOTAL 5 FORMULE ontwikkeld. De TOTAL 5 formule pakt de 5 meest voorkomende gezondheidsbehoeften van huisdieren aan: gezond natuurlijk afweersysteem, gezonde spijsvertering, gezonde huid & vacht en optimale gewichtsbeheersing en lichaamsconditie en respectievelijk gezonde urinewegen voor katten en goede gebitsverzorging voor honden.

cat dog move

MoVE.

ACTIVITY TO KEEP YOUR PET'S BODY HEALTHY AND FULL OF LIFE

HOUD HET LICHAAM GEZOND EN VITAAL DOOR MIDDEL VAN VOLDOENDE BEWEGING.

Om in vorm te blijven is een actieve levensstijl nodig. Het helpt uw kat of hond om een gezond gewicht en hart te behouden, maar het houdt ook de spieren en gewrichten soepel. Zo blijft uw kat of hond levendig en behendig, zelfs wanneer ze ouder worden. In samenwerking met onze gedragsdeskundigen bieden we u adviezen en tips voor de juiste fysieke activiteit van uw kat of hond.

cat dog-play

PLAY.

Games for cats to play by Perfect Fit

HOUD UW HUISDIER MENTAAL EN FYSIEK GELUKKIG DOOR TE SPELEN.

Spelen bevordert de band tussen u en uw maatje; daarnaast stimuleert het de mentale ontwikkeling. Met spelen helpt u uw kat of hond vitaal en gelukkig te blijven gedurende hun hele leven. Daarom hechten wij veel waarde aan de juiste tools en informatie die u helpen om de geest van uw kat of hond actief te houden.